Književnost

Točak, topla voda i rupa na saksiji

Nevena Paunović


Kroz gomilu fascinantnih likova koji paradiraju kroz ove priče (Fejsbuk objave) – lažnih Bugara, tetka Smilje sa trouglastom pepeljarom, Komšinice/Mesarke iz delikatesne radnje u ulici Pere Todorovića, deda Luceta, Evice sa hladnom trajnom, Krompirove Zlatice, oca Branka, baba-tetke Blažene Marije Propetog Isusa Petković, pred vašim očima buja život, baš onakav kakav je – bez ulepšavanja, ali sa mnogo humora, ironije i blagonaklonosti za sve što je ljudsko. (dr Predrag Cvetičanin)


Nevena Paunović je bivša producentkinja kulturnih delatnosti koja se 2014. godine odmetnula u onlajn svet. Pisanjem se bavi od studentskih dana i objavljivala je tekstove u LUDUS-u, Politikinom Magazinu, Lonely Planet-u i drugim publikacijama. Bila je članica nekoliko bendova i objavila je jedan EP. “Točak, topla voda i rupa na saksiji” njena je prva knjiga.


 

Broj strana: 197
Pismo: latinica
Povez: broširan
Godina izdanja 2022.
ISBN 978-86-81108-06-3


PORUDŽBINU možete napraviti na sledeće načine:

a) pozivom ili porukom (uključujući Viber i WhatsApp) na broj

069 111 91 82

b) slanjem e-mail poruke na office@racioik.com

c) popunjavanjem on-line forme koja se nalazi u nastavku

(kliknite na sliku knjige, popunite formu sa Vašim podacima i kliknite na dugme POŠALJI)


Informacije koje budete uneli u formular koristićemo isključivo u procesu naručivanja radi provere ispravnosti i realizacije narudžbine. Vaši podaci neće biti prosleđivani trećim licima.


Knjigu takođe možete kupiti u knjižarama  DELFI i LAGUNA u Vašem gradu ili je poručiti on-line na sajtu knjižara DELFI.