Mudrac

Ovaj psihološki roman će vas motivisati da razmišljate o ljubavi, traganju za njom, istinom, lažima, slobodi, slobodi izbora, limitima, vremenu…


 

 

Ovo je priča o dva čoveka koji se sreću na raskrsnici svojih života: jedan traži razlog da ne odabere smrt, a drugi pokušava da pronađe sebe. Da li je ovo sticaj okolnosti ili promisao? Emotivni bol i očajanje Vasilija, otvara vrata nove zemlje Adamu. Mnogo promišljanja, dilema i pitanja koja se roje, čine da ni jedan od njih neće ostati isti do kraja. Koliko god se trudili da nađu rešenje, konačni usud će neočekivanim događajem dovesti do raspleta.

Ljubav, kao lajt motiv u ovoj knjizi, potresa i pomera granice ljudskog, dok istina traganja za sobom unosi duboke nemire. Znamo li šta je ljubav? Jesmo li i koliko spremni da volimo? Gde prestaje laž i počinje istina? Imamo li slobodu da biramo? Gde su limiti razuma? Posedujemo li vreme ili ono poseduje nas? Može li ne biti ono što je bilo?.. Najzad, može li se danas, u ovom svetu, biti čovek i biti mudrac?

Autor Milan Milić


Broj strana: 240
Pismo: latinica
Povez: broširan
Godina izdanja 2020.
ISBN 978-86-81108-06-2