Čovek u istini

Prof. dr Milan Milić će vas ovom knjigom povesti u nepoznatu zemlju, u naš psihički svet, koji je za veliku većinu ljudi potpuno nepoznat iako svakodnevno žive u njemu.


 

 

Ta mapa našeg unutrašnjeg prostora, sa svojim jezikom, pravilima, zakonima, vladarima i slugama, biće uzbudljivo putovanje za svakoga ko hoće bolje da razume sebe. Autor će vas prvo upoznati sa emocijama, i to kako nastaju, kako se kontrolišu, kakav je odnos emocija i misli, kakva je uloga emocija u komunikaciji, a onda voditi do podele emocija i njihovih pojedinačnih opisa.

Jednom rečju, ovo je knjiga za sve pismene, koji svojoj pismenosti hoće da dodaju i onu najvažniju – emocionalnu pismenost. Bez takvog znanja, po dubokom uverenju autora, nije moguće doći do istine o sebi, razumeti druge ljude, konačno shvatiti šta hoćete od života, pa time ni praviti kvalitetne izbore. Ovo je tako|e knjiga za sve koji se ne plaše istine i koji hoće da se oslobode laži o sebi i svetu oko nas. Pritom, nije reč o lažima kojih ste svesni, već o onim opasnijim, onima za koje verujete da su prava istina, dok su ustvari vešta samoobmana koja nam samo naizgled pomaže.

Autor Milan Milić

     


Broj strana: 294
Pismo: latinica
Povez: broširan
Godina izdanja 2018.
ISBN 978-86-81108-02-4